Zomerse platen- & cd-beurs tijdens de Weerter braderie

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via Depositphotos

Op zondag 28 juli wordt de Markt in het centrum van Weert omgetoverd tot een walhalla voor muziekliefhebbers en verzamelaars tijdens de zomerse platen- & cd-beurs. Dit evenement vindt plaats te midden van de traditionele braderie en biedt een unieke kans om te snuffelen tussen een uitgebreide collectie vinylplaten en cd’s.

Samenwerking met De Bosuil

Naast het aanbod van muziek in fysieke vorm, zorgt een samenwerking met De Bosuil voor een feestelijke sfeer met livemuziek. Diverse artiesten zullen het publiek vermaken en de straten vullen met zomerse klanken. “Het belooft een dag vol muziek en gezelligheid te worden”, aldus de organisatie.

Voor ieder wat wils

De terrasjes rondom de Markt nodigen uit om even te pauzeren en te genieten van een hapje en een drankje. “Of je nu op zoek bent naar dat ene zeldzame album, gewoon wilt genieten van livemuziek of simpelweg de sfeer wilt proeven – er is voor ieder wat wils.”

Praktische informatie

  • Datum: zondag 28 juli 2024
  • Tijd: 10.00 uur tot 17.00 uur
  • Locatie: Markt in Weert
  • Meer informatie: www.losperros.nl

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie