Praatje over zelf energie opslaan met thuisbatterij

Uitgaan Reageer 1 min. leestijd
Foto via Warm Wonen in Weert

Hoe kun je zelf opgewekte energie opslaan? Met het mogelijk wegvallen van de salderingsregeling bij zonnepaneelinstallaties hoor je steeds vaker dat het opslaan van opgewekte stroom een aantrekkelijke oplossing is. Is dat echt zo? En wat komt er allemaal bij kijken als je een thuisbatterij gaat installeren?

Deze en andere aspecten komen aan bod tijdens het gratis informatieve praatje van Warm Wonen in Weert op donderdag 4 juli. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats in de Warm Wonen Winkel aan de Meikoel 3 in Weert. Aanmelden kan via www.warmwoneninweert.nl.

De praatjes worden georganiseerd door Warm Wonen in Weert. Dat is een samenwerkingsverband tussen WeertEnergie, gemeente Weert en Wonen Limburg. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie