Nieuw Gall & Gall filiaal op Leuken tijdelijk gesloten

Winkelen 3 reacties 1 min. leestijd

Met veel enthousiasme werd de komst van Gall & Gall in de wijk Leuken ontvangen. Het enthousiasme sloeg echter snel om toen de winkel vlak na de opening alweer de deuren moest sluiten.

Tijdens een bezoek van de handhaving werd geconstateerd dat de alcoholvergunning van de Gall & Gall op Leuken niet in orde was. Hoewel de winkel een aanvraag had ingediend, bleek deze niet compleet te zijn. Hierdoor moest de aanvraag opnieuw worden ingediend.

Een woordvoerder van de gemeente Weert laat weten dat de winkel weer open kan zodra de nieuwe aanvraag compleet is en getoetst is. Dit zal waarschijnlijk op korte termijn zijn, maar het proces is afhankelijk van externe partijen, waardoor een exacte heropeningsdatum nog niet bekend is.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
3 reacties