Vrachtwagen rijdt zich vast in greppel Floralaan

Opmerkelijk Reageer 1 min. leestijd

Woensdagochtend is een vrachtwagen vast komen te zitten in een greppel op de Floralaan. De vrachtwagen, met een oplegger van 30 ton, wilde de bocht maken vanuit de Rietstraat, maar kon deze niet goed nemen. Hierdoor zakte de zware oplegger weg in de greppel.

De chauffeur had aanvankelijk de intentie om door te rijden naar de Eindhovenseweg, maar door de voorbereidingen voor het naderende Bospop-festival is deze kruising momenteel afgesloten. Als alternatief probeerde de chauffeur via Boshoven om te rijden. In een poging om een botsing te voorkomen met tegemoetkomend verkeer en een verkeerszuil op de wegscheiding, raakte de vrachtwagen van de weg.

Er is inmiddels een berger opgeroepen om de vrachtwagen uit de greppel te halen. Het verkeer dient rekening te houden met mogelijke verkeershinder tijdens de bergingswerkzaamheden.

Volgens een buurtbewoner is dit al de vierde vrachtwagen in een half jaar tijd die op deze locatie vast komt te zitten.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie