Waterpret en picknick tijdens vakantiedag Speelotheek Keent

Kinderen Reageer 1 min. leestijd
Ingestuurde foto

Op een warme, zonnige dinsdag genoten de kinderen van een vakantieactiviteit bij Speelotheek Keent. In samenwerking met Punt Welzijn werden er waterspelen georganiseerd, die afgesloten werden met een gezellige picknick.

Tijdens de activiteit werden waterflessen omgegooid, vaak op elkaar. De kinderen konden zich uitleven in modder- en scheerschuimbaden. Er werden stevige waterpistoolgevechten gehouden en natuurlijk werd er ook geplonsd. Het water uit de tuinslang fungeerde als douche en natuurlijk als afkoeling. Naast al het waterplezier was er ook tijd om te chillen in de zon, waaar zowel de kinderen als de ouders van genoten.

Na al dat gespetter kregen de kinderen flinke trek. Sommige ouders waren al vroeg opgestaan om pannenkoekjes te bakken en cupcakes te maken. Er werd volop genoten van vers fruit, broodjes met kaas, knakworstjes, en krentenbollen. Het eten vond gretig aftrek bij de hongerige kinderen.

De dag werd afgesloten met een cooldown in de vorm van een lekker ijsje. Al met al was het een geslaagde vakantiedag met een gouden zonnig randje .


Ingestuurde bijdrage

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie