Onderwijs On Stage

Plaats een reactie 2 min. leestijd

Weert laat zich van zijn beste kant zien bij Weert On Stage!

De scholen BRAVO! College Cranendonck, Philips van Horne SG, Het Kwadrant, VSO Widdonckschool Weert expertisecentrum VSO cluster IV en Citaverde College locatie MAVO in ’t Groen Nederweert hebben de handen ineengeslagen. Zij zullen in samenwerking met Onderwijs On Stage in 2017 het project Weert On Stage tot uitvoer brengen.

On Stage is een ideëel project en wil een positief podium creëren als tegenwicht aan de negatieve media over het VMBO. Inmiddels werken vele partijen belangeloos mee aan de Beroepenfeesten van On Stage, in 16 regio’s door heel Nederland. Nu heeft ook Weert zich bij deze missie aangesloten! Leerlingen van deze VMBO-scholen ontmoeten op 11 april in het Franciscus Huis Weert beroepsbeoefenaren, ondernemers en vakmensen die hen helpen met beroepsoriëntatie. Dit doen zij door, tijdens het Beroepenfeest, over hun beroep te praten met de leerlingen en hen op de Doe Dag te laten ervaren en soms letterlijk te laten proeven wat dat beroep precies inhoudt.

Tijdens het schooljaar zijn er ter voorbereiding op dit evenement verschillende activiteiten voor leerlingen, docenten en bedrijfsleven. Meer informatie, en aanmelden als beroepsbeoefenaar, sponsor of aanbod van helpende handjes kan via www.weertonstage.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie