Weert On Stage stopt in huidige vorm

Na vier fantastische edities heeft de organisatie van Weert On Stage besloten te stoppen met de banenmarkt voor jongeren.

De reden is een onzeker komend schooljaar voor wat betreft het organiseren van grotere activiteiten. Voor Weert On Stage een jaar van even stilstaan bij wat ze willen met dit mooie project en een kans om hun activiteit aan te passen aan de veranderende wensen.

De organisatie gaat het volgende schooljaar gebruiken om, samen met de scholen, gemeenten, bedrijven en instellingen in de regio Weert, een nieuw plan te ontwikkelen. Hierbij staat de leerling, als toekomstig bewoner en werknemer van de betreffende regio, centraal.

De vraag: “hoe bereiden we de leerling van het voortgezet onderwijs voor op een arbeidsplek in onze regio” speelt daarbij een belangrijke rol. Ze zitten de komende tijd dus zeker niet stil.