Ruim 400 scholieren leggen praktisch verkeersexamen af

Algemeen 1 reactie 1 min. leestijd

Met felgekleurde hesjes aan fietsten ze vandaag door de stad: de ruim 400 leerlingen die dit jaar het praktisch verkeersexamen afleggen. Vanochtend om 08.30 uur gaf wethouder Van Gemert het startsein op de parkeerplaats van Sporthal Aan de Bron.

Voorafgaand aan het verkeersexamen werden alle fietsen gecontroleerd door de Weerter afdeling van Veilig Verkeer Nederland. Vervolgens mochten de leerlingen van alle basisscholen uit de gemeente Weert een voor een bewijzen dat ze klaar zijn om veilig aan het verkeer deel te nemen.

Honderden scholieren legden het verkeersexamen vandaag met succes af, dankzij de inzet van Veilig Verkeer Nederland, de betrokkenheid van de scholen en het eigen enthousiasme van de leerlingen. Het jaarlijkse fietsexamen is niet alleen een gelegenheid om hun kennis en vaardigheden te tonen, maar ook om hun verkeersbewustzijn te vergroten en de verkeersveiligheid te bevorderen.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie