500e deelnemer volksloop

Sport Reageer 1 min. leestijd

Lag het parcours er zaterdagavond nog prima bij; na 12 mm regen moesten de deelnemers om enkele plassen heen lopen, en was het vooral in de bochten uitkijken.

Vóór de start werd de 500e deelnemer van 2017 gefeliciteerd; Iris van Hoef was de gelukkige, en ontving daarvoor een waardebon van €50.- van Palmen Sport. Daarna was ze extra gemotiveerd, en dat resulteerde in een 3e plaats op de 1.2 km in 6.24 min.

Bij de jongens op de 1.2 km werd er fel gesprint om de 1e plaats; Tijn Hermans uit Weert bleef Dylan van Brussel uit Boxtel net een neuslengte voor, en finishte in 5.17 min. Totaal waren er zo’n 220 deelnemers aan de start, en je kon goede merken, dat de 2e ronde van de Palmen Sport Volksloopserie gaande was; bij de start werd er al volop gas gegeven om een mooie uitgangspositie te krijgen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.