Henny Houben in het zonnetje gezet tijdens natte volksloop

Plaats een reactie

Ondanks de vakantieperiode en een ongunstig weersvoorspelling, weerhield het regenachtige weer ruim 140 enthousiaste lopers er niet van om vanmorgen aan de start te verschijnen voor de maandelijkse volksloop bij de IJzeren Man.

Bij de jeugdstart om 9.30 uur hield het weer zich nog enigszins in, maar vanaf 10.00 uur, bij de aanvang van de langere afstanden, openden de hemelsluizen zich volledig en werden de deelnemers getrakteerd op een reeks fikse regenbuien. Het groene decor van het bos en de schilderachtige meertjes van de IJzeren Man boden echter een pittoreske omgeving die de lopers wisten te waarderen.

Een bijzondere jubilaris werd in het zonnetje gezet. Henny Houben, een toegewijde loper, voltooide vandaag zijn 350ste volksloop, een mijlpaal die zelden wordt bereikt. Als erkenning voor zijn prestatie ontving hij een trofee, een blijvende herinnering aan zijn buitengewone prestatie.

Niet alleen ervaren hardlopers laten hun gezicht zien bij de volksloop, maar ook steeds meer jeugdige enthousiastelingen sluiten zich aan bij het evenement. De tienjarige Aoibhinn van de Ven heeft haar naam al tien keer op de deelnemerslijst laten prijken, en als blijk van waardering ontving ze een schitterende Weerter Medaille als aandenken aan haar toewijding.

Na afloop van de wedstrijden werden de lopers aangenaam verrast met een Hema-bon, die maandelijks aan alle deelnemers wordt uitgereikt. De bon biedt korting bij de Hema en een gratis softijsje als beloning voor hun doorzettingsvermogen. Bovendien vond er een spannende verloting plaats van Hema-cadeaubonnen, Posno-Sport-cadeaubonnen en Wijnhuis Weert cadeaubonnen, waarmee een vochtige loopochtend feestelijk werd afgesloten.

De volgende Hema IJzeren Man Volksloop staat gepland voor 3 september. Voor degenen die niet kunnen wachten, is inschrijving reeds mogelijk via deze link: https://inschrijven.nl/form/2023090316344-nl.

Het meedoen aan de maandelijkse Volksloop bij de IJzeren Man blijft een uitstekende manier om aan je conditie te werken en te genieten van een gezellige hardloopervaring in een prachtige omgeving.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie