Brandweer belandt op feestje

Plaats een reactie 1 min. leestijd

Gastel – (Foto’s) De brandweer van Budel is woensdagavond omstreeks 23.10 uur gealarmeerd voor een brandgerucht in de omgeving van de Heistraat in Gastel.

In de omgeving werd een sterkte brandlucht waargenomen en men wist niet wat de oorzaak was. De brandweer ging uit voorzorg een kijkje nemen. Met (zak)lampen zochten de brandweerlieden in de omgeving om de oorzaak te achterhalen. Deze werd niet gevonden.

De brandweerlieden werden door buurtbewoners aangesproken met de mededeling dat er elders een verjaardagsfeestje gaande was en dat mogelijk gebruik werd gemaakt van een vuurton. Dit zou een mogelijke oorzaak van de brandlucht kunnen zijn en dus ging de brandweer die kant uit om een kijkje te nemen.

De brandweerlieden belandde uiteindelijk op het verjaardags(tuin)feestje van Nikki, maar ook daar geen vuur of rook. De brandweerlieden keerden daarna onverrichter zake terug naar de kazerne… nou ja bijna onverrichter zake. Voor Nikki en haar feestgangers werd het een onvergetelijke verjaardag na het maken van de nodige selfies met de bijzondere gasten.

Mogelijk is er ergens op een (boederij)erf een stookvuur geweest dat de brandlucht heeft veroorzaakt. Maar er zijn geen incidenten geconstateerd.

[nggallery id=’5642′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie