Café Don Papi op de Oelemarkt heropent de deuren

Algemeen Uitgaan Weert 1 reactie 2 min. leestijd
Foto via Don Papi

Na een periode van 9 maanden afwezigheid, is het moment waar velen reikhalzend naar hebben uitgekeken eindelijk aangebroken. Café Don Papi op de Oelemarkt in Weert zal in september zijn deuren weer openen voor het publiek. Het enthousiasme zit al voelbaar in de lucht, en de eerste avond van heropening staat gepland op vrijdag 8 september, vanaf 19:00 uur.

Het gemis van het bruisende café was niet alleen bij het publiek, maar ook bij het team van Don Papi zelf merkbaar. “In de wandelgangen hoorden we heel veel dat Don Papi behoorlijk wordt gemist. En wij, het team van Don Papi, missen het ook. En dus was de optelsom eenvoudig: 1+1 = ‘The show must go on’,” aldus De Don Zelluf, Ska en de rest van team Don Papi via Facebook.

De heropening brengt nog een positieve verandering met zich mee. Ska zal de rol van bedrijfsleider op zich nemen. Met zijn fantastische muziekkennis, belooft Ska het feestelijke karakter van Don Papi voort te zetten en te versterken.

De Don zelf zal niet geheel van het toneel verdwijnen. Hoewel hij niet meer dagelijks achter de bar zal staan, zal hij nog steeds af en toe zijn opwachting maken en de sfeer verrijken zoals alleen hij dat kan.

Met het vooruitzicht van een hereniging met het café kunnen bezoekers en het team van Don Papi nauwelijks wachten tot de heropening in september. De hernieuwde energie en de belofte van nog meer onvergetelijke avonden zijn voelbaar. Café Don Papi is terug, en het belooft een epische terugkeer te worden!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
1 reactie