Werkzaamheden aan de snelweg A2 tussen Weert-Noord en Grathem

Algemeen Informatie Weert Reageer 2 min. leestijd

Komende vrijdag vinden op de snelweg A2, in de rijrichting van Weert-Noord naar Maastricht, wegwerkzaamheden plaats. De werkzaamheden vinden plaats tussen Weert-Noord (afrit 38) en Grathem (afrit 41) en zullen plaatsvinden van vrijdag 15 september om 21:00 uur tot zaterdag 16 september om 09:00 uur.

Verwachte hinder

Tijdens deze periode zal de rijbaan tussen Weert-Noord en Grathem volledig worden afgesloten. Weggebruikers moeten zich voorbereiden op vertragingen van 10 tot 30 minuten. Daarnaast zullen de afrit en toerit Nederweert (afrit 39), afrit en toerit Kelpen (afrit 40) en afrit Grathem (afrit 41) ook gesloten zijn voor verkeer.

Omleiding

Om het verkeer in goede banen te leiden, worden er omleidingsroutes ingesteld. Automobilisten worden geadviseerd deze omleidingen te volgen en extra reistijd in hun planning op te nemen.

Waarom deze werkzaamheden

Deze wegafsluiting is noodzakelijk vanwege gecombineerde onderhoudswerkzaamheden aan de A2 snelweg, waaronder reparaties aan het wegdek en verbeteringen aan de verkeersinfrastructuur.

Plan jouw reis

Als je van plan bent om tijdens de aangegeven periode van de A2 snelweg gebruik te maken, word je ten zeerste aangeraden jouw reis vooruit te plannen, rekening te houden met mogelijke vertragingen en de omleidingsroutes te volgen om ongemakken te minimaliseren. Dat kan via: vananaarbeter.nl.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie