Dames van Meos blijven ongeslagen in eerste divisie

Algemeen Nederweert Sport Reageer 2 min. leestijd
Ingestuurde foto

Nederweert – Afgelopen zondag speelden de dames van Meos hun tweede thuiswedstrijd tegen Zap. Ook deze wedstrijd werd winnend afgesloten. Na 60 minuten stond er een stand van 25-16 in het voordeel van Meos op het scorebord. Daarmee behalen de dames 8 van de 8 punten en staan ze samen met Wijhe en MHV aan de leiding in de eerste divisie.

Wedstrijdverslag

Tot een score van 6-6 was het spannend. Door hard werken in de dekking kwam Zap echter zeer lastig tot scoren. Daarbij keepte Loes Bruekers een uitstekende wedstrijd. Meos ging de rust in met een stand van 11-7. Na rust begon Meos in ondertal. Toch kon Zap het voordeel van een speelster meer op het veld niet omzetten naar doelpunten. Naarmate de tweede helft vorderde, liepen de dames van Meos langzaam verder uit. Vooral de dekking stond sterk, wat blijkt uit slechts 16 doelpunten tegen. De dekking was alert, onderbrak de aanvalspatronen van de tegenstander en werkte als collectief. Aanvallend slaagden de dames van Meos erin om hun spelpatronen effectief af te sluiten. De ruimte in het midden werd goed benut, maar ook de rechterhoek werd regelmatig succesvol gevonden.