Het allerlaatste knalfeest in Café Jonas

Algemeen Weert Reageer 1 min. leestijd

Gisteravond werd in Café Jonas op Leuken het allerlaatste knalfeest gevierd. Met een mix van gezelligheid, plezier en bier, werd de avond een waardig afscheid van een geliefd café aan de Beemdenstraat.

Voor velen was het een bitterzoete gelegenheid, want het was de laatste kans om hun geliefde muntjes te besteden en herinneringen te creëren in Café Jonas. De hoogtepunten van de avond waren onder meer een spannende loterij, waar gelukkige winnaars werden beloond met prijzen variërend van flessen drank tot kaarshouders en zelfs een speciale ‘halve litermok’ van Café Jonas zelf.

Tijdens de avond hield Robyn, de uitbaatster van Café Jonas, een ontroerende speech. Haar mooie woorden raakten velen, en de sfeer werd nog intiemer toen de aanwezigen zich verzamelden voor een grote groepsknuffel om hun waardering en genegenheid voor het café en elkaar te tonen.

Naast deze hartverwarmende momenten werd er tijdens de afscheidsavond nog een bijzondere eer toegekend aan Robyn. Ze werd benoemd tot erelid van de carnavalsvereniging FV de Dröppelkes.


Een fotobijdrage van Carlo van Hout

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Tags:
Deel dit bericht
Geef reactie