Griezelige avonturen tijdens Halloween Escapetocht op de Biest

Plaats een reactie

Op zaterdag 28 oktober is het weer zover: Café-Zaal de Hook en V.V. de Beesterbolle bundelen hun krachten om de jaarlijkse Halloween Escape Tocht te organiseren.

Dit griezelige evenement belooft een avond vol spanning en sensatie te worden, met “creeps” die er alles aan doen om de deelnemers ervan te weerhouden hun doel te bereiken.

De ‘Halloween Escapetocht’ biedt een fantastische gelegenheid voor avontuurlijke zielen om hun probleemoplossende vaardigheden te testen terwijl ze proberen te ontsnappen uit verschillende angstaanjagende escape rooms. De tocht zal je ook meenemen langs spookachtige locaties op de Biest, waardoor de sfeer van Halloween tot leven komt.

Reserveren

Vorig jaar was het evenement volledig uitverkocht, dus het is raadzaam om snel je plek te reserveren. Om deel te nemen, kun je een e-mail sturen naar [email protected].

Praktische informatie

Datum: Zaterdag 28 oktober 2023

Tijdschema:

  • 18:00 tot 20:00 uur: Groepen met kinderen tot 12 jaar.
  • 20:00 tot 22:00 uur: Groepen met oudere jeugd en volwassenen.

Toegangsprijzen:

  • Kinderen tot 12 jaar: €3,50 per persoon.
  • Vanaf 12 jaar: €5,00 per persoon.

Dus, bereid je voor op een avond vol enge verrassingen, puzzels en avontuur tijdens de Halloween Escapetocht op de Biest! Trek je meest angstaanjagende kostuum aan en maak je klaar om de uitdaging aan te gaan. Durf jij het aan? Wees er snel bij en mis dit spookachtige spektakel niet!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie