Roermondseweg afgesloten wegens asfaltonderhoud

Algemeen Informatie Weert Reageer 2 min. leestijd

Binnenkort start KWS Infra Eindhoven met de uitvoering van het asfaltonderhoud aan de Roermondseweg in opdracht van de provincie Limburg. Het asfalt wordt vervangen tussen de rotonde bij de Moesdijk en de Middelstestraat en tot voorbij de rotonde bij de Ittervoorterweg.

De werkzaamheden aan de Roermondseweg starten in het weekend van vrijdag 20 oktober 19.00 uur t/m maandag 23 oktober uiterlijk 07.00 uur. In de nacht van zaterdag 4 november op zondag 5 november wordt het asfalt rondom de spoorwegovergang vervangen. De spoorwegovergang is dan afgesloten.

Mochten de werkzaamheden nog niet volledig zijn afgerond, dan is er een reserveweekend ingepland. Voor de werkzaamheden aan de Roermondseweg is dit in week 44 of 46 en voor de spoorwegovergang in week 46.

Bereikbaarheid en omleidingen

De N280 Roermondseweg is tijdens de werkzaamheden niet of beperkt beschikbaar. Delen van de weg zijn vrij voor bestemmingsverkeer, maar er geldt wel een snelheidsbeperking. Dit om aanliggende bedrijven bereikbaar te houden.

Voor het verkeer tijdens de afsluiting gelden de volgende omleidingen:

  • Doorgaand verkeer richting Weert vanaf het zuiden op de A2 wordt via afrit 39, Ringbaan-Noord en Ringbaan-Oost omgeleid om Weert te bereiken.
  • Doorgaand verkeer richting Swartbroek vanaf het noorden op de A2 wordt via afrit 40 en de N280 omgeleid om Swartbroek te bereiken. 

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie