Tommy Gazer keert 28 oktober terug in De Bosuil

Algemeen Reageer 3 min. leestijd
Tommy Gazer

Tommy Gazer is terug. Nadat de rockband een knaller van single op alle streamingsdiensten liet verschijnen zijn ze nu klaar voor de Weerter poptempel; De Bosuil.

Op 28 oktober staat Tommy Gazer met maar liefst drie voorprogramma’s in de Bosuil. Eerder knalde deze band al als voorprogramma van Ramkot, Ten Times a Million en Orange Skyline. De band wist in 2021 Festifallz in Weert te veroveren en gooide hoge ogen tijdens bevrijdingsfestival Roermond. Nadat de band in april 2022 de bosuil al op zijn grondvesten deed schudden, zijn ze nu klaar om dit samen met ‘Windup space’, ‘Hence the Bravery’ en kersverse Van Horne Pop winnaar ‘No Denial’ stevig over te doen. Zanger Jesse Kanters: “Dit wordt onze grootste eigen show tot dusver en we kunnen niet wachten om deze geweldige thuiswedstrijd met volle overgave in te gaan.”

Single ‘Home’

Afgelopen maand bracht de band ook al de single ‘Home’ uit. Deze single behaalde in nog geen maand tijd al 8000 streams en valt dus in de smaak. “Sinds onze samenwerking met Amber Music zijn onze cijfers door het dak gegaan en de reacties zijn fantastisch”, aldus gitarist Stijn Peeters.

Beluister ‘Home’ via Spotify: https://open.spotify.com/album/4u2ud3zw9St0TAR4JtvAbG?si=GJsJWPAwTUCXh1FXcD8T3Q

Nieuwe drummer

Nadat Jurrian Zandbergen besloot het 4-koppige powerkwartet te verlaten, is dit het eerste optreden in Weert met nieuwe drummer Lenno van Galen. De energieke Maastrichtenaar speelde onder andere al twee op Pinkpop en mocht al eens invallen bij Oscar and the wolf. Verder kun je Lenno kennen van acts als ‘Elle Hollis’ en ‘The Young Ones’.

Op 28 oktober vindt het spektakel plaats in Muziekcentrum De Bosuil, Tommy Gazer zal zoals altijd een stevige rockavond verzorgen met bekende nummers als ‘Happy Now’ en ‘Independency’. Ook zullen de komende (nog niet uitgebrachte) singles voor het eerst ten gehore worden gebracht. Bassist Tom Bormans kan hier niet op wachten: ‘Een van de leukste dingen aan eigen muziek maken is dat magische eerste moment waar jouw publiek kennis maakt met een eigen song waar je zelf zoveel energie in hebt gestopt.’

Jesse Kanters, Stijn Peeters, Tom Bormans en Lenno van Galen zijn er klaar voor. Scoor hieronder je tickets voor Tommy Gazer invites: https://www.debosuil.nl/programma/tommy-gazer-invites/

Meer informatie

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie