Laatste dag op de weekmarkt voor Ben en Bets

Algemeen Human interest Weert 1 reactie 2 min. leestijd

Na een indrukwekkende periode van 37 jaar op de weekmarkt in Weert hebben Ben en Bets van de Geijn vandaag afscheid genomen. Het koppel stond jarenlang vrijwel elke week met hun verkoopwagen voor hamburgers en braadworsten op de hoek van Markt en Meikoel. Het was een vertrouwd beeld voor de mensen die regelmatig de weekmarkt bezochten.

Warme woorden

De laatste dag op de markt werd gemarkeerd door warme woorden van dank en respect. Wethouder Suzanne Winters overhandigde namens de gemeente Weert het echtpaar een prachtig boeket bloemen en bedankte hen hartelijk voor hun onvermoeibare inzet gedurende al die jaren. Ze wenste Ben en Bets een welverdiende rust toe na een leven lang hard werken.

Namens de weekmarkt bood de heer Barrie Smit ook een bloemetje aan en sprak zijn dank uit voor de langdurige aanwezigheid van het echtpaar. Hij prees Ben en Bets voor hun toewijding en bijdrage aan de levendigheid van de markt gedurende al die jaren. Het emotionele moment werd gedeeld met verschillende collega-markthandelaren, bezoekers en klanten.

Dank

Ben en Bets van de Geijn bedankten iedereen en richtten zich vooral tot hun trouwe klanten. Het is een einde van een tijdperk op de weekmarkt in Weert waar het echtpaar vele herinneringen heeft gemaakt.


Een fotobijdrage van Theo Van de Winkel

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
1 reactie