Thieu Bukkems bevorderd tot officier in de orde van de Rode Leeuw

Algemeen Human interest Weert Reageer 1 min. leestijd
Foto via Erik Kiggen

Op zondag 21 januari j.l. werd Thieu Bukkems van schutterij St. Job Leuken-Weert geëerd met de benoeming tot officier in de orde van de Rode Leeuw. De plechtige inauguratie vond plaats in de St. Lambertuskerk in Helden, te midden van zijn dierbaren en talloze schuttersvrienden.

Thieu trad maar liefst 18 jaar geleden toe tot deze eervolle orde, vanwege zijn verdiensten voor het gehele schutterswezen. Zijn voortdurende toewijding en actieve betrokkenheid maakten hem een uitzonderlijk lid van de schuttersgemeenschap.

De ceremonie, die doordrenkt was van traditie en respect, werd bijgewoond door familieleden en vele schuttersvrienden die Thieu gedurende zijn indrukwekkende schutterscarrière hebben vergezeld. De benoeming tot officier in de orde van de Rode Leeuw is een welverdiende erkenning voor zijn voortdurende inzet en toewijding aan het schutterswezen.

Thieu Bukkems blijft een bron van inspiratie voor zijn medeschutters en een ware ambassadeur van de schutterij St. Job Leuken-Weert. Zijn bevordering tot officier is niet alleen een persoonlijke mijlpaal, maar ook een erkenning van zijn onschatbare bijdrage aan de rijke tradities van het schutterswezen.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie