Bonte avond Rogstaekers

Foto’s – Dit seizoen presenteert Stadsvastelaovendjvereiniging De Rogstaekers de Boonte Aovendje 2017 onder de titel ‘Nein… Gae hedj schoeën kneeje!’. De eerste twee voorstellingen zijn reeds geweest en ook dit jaar hebben de artiesten de lachers op hun hand.

De avond zit vol met humor, muziek, blote knieën en uit het verband getrokken sketches. In de voorstellingen wordt de spot gedreven met de burgemeester en wethouders, maar ook gaat men in op de actualiteit in Weert zoals het toenemende aantal restaurants en sportscholen. Natuurlijk komt ook de situatie rondom het AZC aan bod.

Tijdens de bonte avond van vrijdag werd toekomstig Vorst van de Rogstaekers, Stan Ockers, in het zonnetje gezet. Hij kreeg uit handen van Vorst Jan de huisorde Van de Rog uitgereikt.

De voorstelling zorgt voor een ontspannende avond in het theater en er zijn nog kaarten beschikbaar. Er worden nog voorstellingen gegeven t/m 21 januari a.s. Dus als je een avondje wil lachen op z’n Weerts, moet je in het Munttheater zijn. Kaarten en meer informatie: www.munttheater.nl.

Bekijk een kleine sneak-foto-preview van de 78e Boonte Aovendje.
[nggallery id=’4640′]