Jenny (I) prinses Vreug of Laat

Vastelaovendj 2 reacties 1 min. leestijd

Foto’s – Geen prins maar een prinses voor dit jaar voor V.V. Vreug of Laat! De 20-jarige Jenny Linders uit Altweerterheide is vandaag uitgeroepen als nieuwe hoogheid van de Vastelaovundj Vereniging Vreug of Laat.

Jenny (1) en haar adjudanten Ralf Smeets en Noel Deckers werden feestelijk onthaald op de Oelemarkt. Daarna de nieuwe prinses geïnstalleerd en voorgesteld aan het publiek. Na het officiële gedeelte was het natuurlijk feest.

De eerste prinses van Weert heeft de orde van de zaniknel ingesteld. Het devies luidt: “dit jaar staan de kerels buiten spel, vasteloavendj vieren doe je met deze zaniknel”.

[nggallery id=’4615′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
2 reacties