Filmhuis Weert bestaat 10 jaar

De afgelopen 10 jaar heeft Filmhuis Weert vele, vaak zeer bijzondere films mogen vertonen. De belangstelling voor de films is vaak zeer groot en is het aantal donateurs, de bestaansbron van het Filmhuis Weert, de afgelopen jaren flink gegroeid.

Kortom, Filmhuis Weert heeft voor velen in Weert en omstreken een waardevolle, aangename betekenis gekregen. Daar zijn ze trots op! Maar ze zijn ook dankbaar voor de vele donateurs die hen ondersteunen om de activiteiten te realiseren, voor de prettige samenwerking met Gotcha! Cinema en voor de inzet van onze vrijwilligers.

In het jubileumjaar 2017 zullen ze op bescheiden wijze laten zien dat ze jarig zijn. Zo zullen ze in het begin van het jaar starten met try-out voorstellingen in de middag met de films Race, The Light Between the Oceans en Demain Tous Commence. Ook geven ze kaartjes weg op hun Facebookpagina en mogen donateurs gratis een introducé meenemen naar een voorstelling naar keuze. Meer informatie hierover kun je vinden op onze Facebookpagina en website www.filmhuisweert.nl.

Filmhuis Weert wenst jou ook voor de komende jaren vele mooie, bijzondere en inspirerende filmvoorstellingen.

Over Filmhuis Weert
Filmhuis Weert vertoont eens in de twee weken op maandag- en dinsdagavond arthouse films in Gotcha! Cinema te Weert. Het doel van Filmhuis Weert is om het publiek te laten kennismaken met films uit verschillende culturen, gemaakt door mensen met uiteenlopende achtergronden. Verhalen en beelden worden vaak op een bijzondere kunstzinnige manier voor en over het voetlicht gebracht. Ze informeren, inspireren, verbazen, verwonderen en amuseren.

Filmhuis Weert is een stichting met als doel een volwaardige, eigentijdse filmtheatervoorziening te zijn als aanvulling op het bestaande bioscoopaanbod in de stad. De handelingen en taken die hiermee verband houden worden uitgevoerd door een vrijwilligersorganisatie.

logo-10-jarig-bestaan-filmhuis-weert