De landelijke media raken niet uitgepraat over de harde aanpak die burgemeester Heijmans hanteert ten opzichte van de criminele asielzoekers. In het actualiteitenprogramma Nieuwsuur wordt hierover vanavond aandacht besteed.

Nederland worstelt met de aanpak van afgewezen asielzoekers. In Weert proberen ze nu een strengere aanpak en burgemeester Jos Heijmans is tevreden, zo meldt Nieuwsuur. “Het is nu rustig in de binnenstad en in het AZC”, zegt de burgemeester. Maar is het probleem nu opgelost? Op die vraag wil Nieuwsuur vanavond antwoord geven.

Het programma is om 22.00 uur te zien op NPO2: http://nos.nl/nieuwsuur/.

4 REACTIES

  1. Zo een bergermeester moeten wij onder steunen wat hij heeft gedaan is Top,alleen de regering laat hem in de kouw staan.
    En dan wil jij nederladn verlaten zoals Rutten het vandaag zo mooi schreef,die het niet aanstaat moet maar vertrekken,wij Nederlanders en vooral Weerternaren moet tros zijn dat we zo een burgermeester hebben op dit gebied.
    Daarom roep ik allen weeternaren op om 11 febr een tegen geluid laten horen en dat die wouze hoop ik geen protestmars mogen houden.
    Wordt toch tijd dat de PVV aan de macht komt jammer dat we hier in weert geen PVV bestuur hebben.

  2. Van de 26 zijn er al 11 ‘zoek’. In de illegaliteit criminele activiteiten aan het ontplooien. Samen met de vele duizenden anderen die dagelijks via Italië binnen komen. Niet geregistreerd rechtstreeks naar het noorden.

    Politici zullen het er niet over hebben komende campagne. Allemaal buiten de statistieken dus bestaat het niet. De samenleving wordt onderhuids verder ongemerkt aangevreten en gedestabiliseerd. De georganiseerde drugs maffia heeft er een onuitputtelijke bron van arbeidskrachten bij.

Comments are closed.