Jeugdprinsenpaar Zweeloeere

Foto door: Loes Mennen Fotografie

Op zondag 22 januari j.l. zijn, in een bomvolle Zaal, Beau Verwijlen en Suus Verheul uitgeroepen tot Jeugdprinsenpaar 2017 van V.V. De Zweeloeere op Leuken.

Prins Beau 1 is 12 jaar en de zoon van Merijn en Roy Verwijlen en de grote broer van Valerie . Samen wonen ze op de voorstestraat. Hij zit in groep 8c bij juf Carla en juf Esther op IKC Leuken. Als hobby heeft hij game, video’s maken en is een liefhebber van treinen. Prinses Suus is 11 jaar en de dochter van Anke en Bas Verheul. Samen wonen ze aan de Hadsweg. Zij zit ook in groep 8c bij juf Carla en juf Esther op de IKC Leuken. Als hobby heeft zij voetballen in de E4 van DESM, game en knuffelen met haar kat Spookje. Zij hebben de orde ingesteld van “De spinnendje camera”.

Ze zullen ons voorgaan onder hun devies;

“Vae légge kat en camera aanne kânt, noow vieëre vae vasteloavundj in oeës Luuëkerlând”

X