IJsbaan in Tungelroy

Dorpen Tungelroy Uitgaan Uitgelicht 1 reactie 1 min. leestijd

Nu het ’s nachts vriest dat het kraakt begint in Tungelroy de schaatskoorts te stijgen.

Gisteren is scouting Tungelroy begonnen met de opbouw van de ijsbaan op het terrein achter het scoutinggebouw aan de Tuurkesweg 3. “Een grote klus die veel plezier gaat opleveren als het winterse weer aanhoudt, duimen jullie mee?”, aldus de scouting via Facebook.

Loonwerkersbedrijf van de Kruys en bouwbedrijf Klaessen hebben, in combinatie met de handige handen van de scoutingleden, de bouw van de ijsbaan mogelijk gemaakt. Ze hebben het benodigde steigerhout en water geleverd. Via de Facebookpagina worden de bezoekers op de hoogte gehouden. Men hoopt vrijdag of zaterdag te kunnen schaatsen als het winterweer blijft.

https://www.facebook.com/ScoutingTungelroy/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie