Kabisa wint Carrière Helden award

Softwarebedrijf Kabisa BV uit Weert ontving onlangs de NRC Carrière Helden award 2016/2017 waarbij Onderzoeksbureau SatisAction heeft beoordeeld bij welke werkgever een werknemer zichzelf als groeidiamant kan ontwikkelen. Kabisa heeft de hoogst mogelijke positie behaald, een eerste plaats! Vorig jaar werd voor het eerst meegedaan met een dergelijke wedstrijd waarbij direct de 2e plaats werd behaald.

Het NRC Carrière Talent Monitor onderzoek laat in samenwerking met onderzoeksbureau SatisAction enerzijds werkgevers zien hoe zij scoren op talentontwikkeling, anderzijds biedt het potentiële werknemers inzicht in de vraag ‘Waar groei jij het snelst?’ Het onderzoek richt zich op werkgevers in de categorie 15-500 medewerker

Kabisa’s specialiteit is het ontwikkelen en beheren van bedrijfskritische web-applicaties, zowel voor desktop als mobiel. Zij hebben diepgaande kennis van- en ervaring met het opzetten en implementeren van complexe integratieconcepten en maken gebruik van de beste technologieën en methodieken. Kabisa is landelijk actief en is gevestigd in Weert en Amsterdam.

Onderzoeksbureau SatisAction voert jaarlijks met het NRC het beste werkgevers onderzoek uit, dit jaar met als naam NRC Carrière Talent Monitor. Kabisa BV deed dit jaar voor de tweede keer mee en viel wederom in de prijzen.

Ralph Deguelle, Directeur Kabisa, “Deze award is een geweldige erkenning en geeft weer waar Kabisa voor staat. Een organisatie bestaat uit mensen. Onze eigen leerervaring met betrekking tot aandacht voor mensen én de extreme focus op persoonlijke ontwikkeling staan aan de basis. Wij zijn er van overtuigd dat als mensen kunnen leren en groeien, het succes van de organisatie vanzelf komt”.