Kabisa uit Weert wint twee awards

Algemeen Economie Weert Plaats een reactie 2 min. leestijd

Softwarebedrijf Kabisa ontving onlangs twee prestigieuze awards in één week. Het bedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerksoftware viel in 2016, 2017 en 2018 al eerder in de prijzen.

Als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland mag Kabisa zich onderscheiden met een FD Gazellen Award van het Financieele Dagblad. Om in aanmerking te komen voor deze prijs heeft Kabisa over een periode van drie jaar een minimale omzetgroei van 20% laten zien.

Harm de Laat (mede-oprichter Kabisa) “Kabisa heeft zich ten doel gesteld om in 2030 uitgegroeid te zijn tot een bedrijf waar we tegelijkertijd aan méér dan 100 applicaties werken waar we trots op zijn. Dat is een serieuze groeiambitie. Het verkrijgen van de Gazelle Award geeft aan dat we op de goede weg zijn!”

Het Beste Werkgevers onderzoek wordt jaarlijk uitgevoerd door onderzoeksbureau SatisAction. Met de Beste Werkgever award laat Kabisa enerzijds zien dat het bedrijf hoog scoort op het gebied van talentontwikkeling en arbeidsvoorwaarden, anderzijds biedt het potentiële werknemers inzicht in de vraag ‘Waar groei jij het snelst?’

Ralph Deguelle (mede-oprichter Kabisa): “Ik ben enorm trots dat Kabisa al 4 jaar op rij bij de allerbeste van Nederland hoort. Geen enkele ander bedrijf scoort zo lang zo hoog. De award is een erkenning van onze leercultuur en de aandacht die wij hebben voor onze mensen.”

Kabisa behoort dus al jaren bij de Beste Werkgevers van Nederland, maar is nu ook een van de snelstgroeiende bedrijven van Nederland!

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie