Karlijn van Lierop gaat voor goud

1 reactie

Foto’s – Karlijn van Lierop (14 jaar) tekende vandaag samen met haar familie bij nieuwe sponsor café Aod Bosseve officieel de samenwerkingsovereenkomst.

Vanaf nu wordt Karlijn in haar topsport avontuur in tafeltennis, zowel facilitair als financieel ondersteunt door GaanvoorGoud. Karlijn van Lierop is geboren en getogen in Weert en heeft een NOC/NSF status. Ze is lootleerling op het College en werd al diverse malen Nederlands Kampioen in haar leeftijdscategorie en speelt inmiddels eredivisie voor Westa (Wessem). Karlijn traint zeer regelmatig in Papendal en is selectielid van het Nederlands Team (haar leeftijdscategorie) en heeft net nog deelgenomen aan de Europese Jeugd Kampioenschappen Tafeltennis in Zagreb voor Nederland.

Sponsor van Stichting GaanvoorGoud café Aod Bosseve is erg actief in het ondersteunen van sport, en daarbij het samenbrengen van mensen. Ze zijn sponsor van diverse sporten, maar veelal teamsporten. Zoals ze zelf aangaven; ‘Toen wij hoorden van het initiatief GaanvoorGoud leek het ons een heel mooi doel om als Weerter ondernemer ook de individuele topsporters van Weert een steuntje in de rug te kunnen geven. Ons bedrijf en sport zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Zelf hebben we weinig tijd om actief te sporten, en waarderen daarbij des te meer de prestaties van de Weerter talenten’!

Meer weten over Stichting GaanvoorGoud; www.GaanvoorGoud.nl
[nggallery id=’4641′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie