Foto: VV de Rogstaekers / Adrie Hendriks

Op zaterdag 14 januari wordt het best bewaarde geheim van Weert onthuld. Na afloop van een geweldige ‘Boonte Aovendj’ wordt op deze avond de ‘Rogstaekers Stadspreens 2017’ uitgeroepen. Voor deze stijlvolle avond zijn nog enkele kaarten te koop.

De Gala Boonte Aovendj wordt vanaf 18:30 uur voorafgegaan door de feestelijke voorontvangst. Voor de laatste keer zal Vorst Jan de gasten ontvangen in de foyer van het Munttheater en gezamenlijk met alle aanwezigen een toast uitbrengen op het nieuwe carnavalsseizoen. Tijdens de voorontvangst worden de gasten voorzien van een hapje en een drankje. Na afloop van de voorstelling vindt tot in de kleine uurtjes de ‘Nacht van de nowwe Preens’ plaats, waarbij iedereen de gelegenheid heeft om de kersverse prins te feliciteren.

VV de Rogstaekers presenteert haar Boonte Aovendje dit jaar onder de titel ‘Nein… Gae hétj schoeën kni-jje!’. Voor de 78e keer wordt een splinternieuw programma vol sketches, vlotte humor, spitsvondige teksten, muziek en dans op de planken gezet. Bezoekers kunnen zich weer laten onderdompelen in een warm bad vol humoristische en hilarische situaties tijdens deze avondvullende voorstelling van Wieërter bodem.

Start het nieuwe carnavalsseizoen in stijl en mis deze bijzondere avond niet! Kaarten voor de Gala Boonte Aovendj kosten € 35,00 per stuk en zijn verkrijgen aan de theaterkassa of via de website van het Munttheater. Kijk voor meer informatie op www.vvderogstaekers.nl.