Actie succes voor Voedselbank

In de weken voor Kerstmis hield de Broederschap Weert een actie voor de Voedselbank. De klanten van de Jumbo winkels in Weert, Nederweert en Stramproy en parochianen van het dekenaat Weert hebben gul gegeven. Meer dan 250 kratten met houdbare producten zijn bijeen gebracht. Yvonne Clerx van de Voedselbank noemt de actie een groot succes. Vele mensen die het goed kunnen gebruiken worden hiermee geholpen.

Via flyers werden de klanten gevraagd een houdbaar product te kopen en te schenken aan de Voedselbank. Velen brachten daarmee barmhartigheid en naastenliefde in de praktijk. “Met Kerstmis willen wij als Broederschap iets extra’s doen voor onze medemens”, zegt Gert-Jan Tullemans, initiatiefnemer van de kerstinzameling en broedermeester. Voedselbank Weert, Jumbo Heerschap en Jumbo René Puts werken graag mee aan deze originele actie voor het goede doel.

Yvonne Clerx van de Voedselbank Weert: “Onze ‘klanten’ zijn altijd erg dankbaar voor alles wat zij krijgen. Namens hen hartelijk bedankt voor uw goede gaven.” De actie werd ondersteund door de parochies van het dekenaat Weert.