Home Vastelaovendj

[LIVE] Uitroeping Rogstaekersprins

4

[Live] Wie wordt de nieuwe Rogstaekersprins van Weert? Bekijk de live-uitzending terug. Het beeld start vanaf 35m0s.

[fblivevideoembed id=”1″]

Bekijk je dit bericht via de mobiele app en wil je meekijken? Ga dan naar: https://www.weertdegekste.nl/2017/01/live-uitroeping-rogstaekersprins/

De mediapartijen WeertFM en Weertdegekste.nl hebben vanuit hun samenwerking met S-E-P de handen ineen geslagen en maken de productie van de live uitzending mogelijk dit jaar. Ook het Munttheater werkt graag mee en de productie wordt ondersteund door enkele sponsoren: Becs IT Services, Goudsmid-atelier Diana van der Linden en Dwars Makelaars.

De uitroeping is tevens volgen via het TV kanaal van WeertFM (KPN: 592, Ziggo: 40 en UPC: 36, overige glasvezel kanalen op 2064). Na afloop is de uitzending digitaal terug te kijken via alle kanalen en uitzending gemist op het WeertFM. Tevens zal er ook nog op zondag 15 januari een herhaling op TV zijn om 10.00 uur en om 20.00 uur.