Foto’s – Volgende week openen de deuren van Misshi Sushi aan de Korenmarkt in Weert.

In oktober 2016 sloot Chinees Restaurant China haar deuren. De voornaamste reden volgens de toenmalig eigenaar was dat Chinese restaurants minder in trek zijn bij het grote publiek. Lang heeft het pand vervolgens niet leeg gestaan. Binnen een maand werd een overname-kandidaat gevonden.

De eigenaresse van Chinees restaurant Mei Garden in Nederweert kwam met het plan om in het pand een sushi-restaurant te beginnen. Het plan werd vrij snel tot uitvoering gebracht met als resultaat dat het restaurant Misshi Sushi komende week officieel haar deuren zal openen. Vanavond en morgen gaan ze eerst nog “proefdraaien”.

Misshi Sushi is niet het eerste sushi-restaurant in Weert, maar men wil zich dan ook onderscheiden met de anderen op het gebied van service en ook zal men de sushi op een exclusievere wijze bereiden. Ben je benieuwd hoe de zaak er uit ziet? Bekijk dan de foto’s voor een ‘sneak preview’.

Meer informatie en de speciale openingsacties kun je de komende dagen vinden via https://www.facebook.com/misshisushi/