Peter en Inge hebben de 50e

Nederweert – Foto’s – Een gelukkig nieuwjaar wordt het zeker voor Peter Verdonschot en Inge Vossen. In 2017 zal hun droomwoning opgeleverd worden: een grote vrijstaande woning, type De Majoor in plan Hoebenakker. Peter en Inge hebben de 50e woning uit dit gevarieerde project gekocht. Reden voor Vastgoed Ontwikkeling Zuid BV (VOZ) om Peter en Inge in het zonnetje te zetten en ze te feliciteren met bloemen en champagne.

Toast op nieuw bouwjaar
Tevreden kopers zijn ware ambassadeurs voor het project. Om het referentieproject ter plekke te ervaren organiseert VOZ zaterdag 7 januari 2017 van 10.30 tot 14.00 uur een ‘Open Dag’ in een Majoor- en Kolonel-woning op de bouwplaats (navigatie Rietdekker of Wiel Gubbelsstraat Nederweert). Geïnteresseerden én ook de ambassadeurs zijn van harte welkom. Om 13.00 uur zal er een toast worden uitgebracht op het nieuwe jaar en de verkoop van de 50e woning! Noteer alvast in de agenda!

Laarveld en Hoebenakker
De nieuwbouwwijk Laarveld Weert en Hoebenakker Nederweert liggen slechts 5 kilometer uit elkaar en zijn beiden goed bereikbaar via de A2 en de ringbaan en rijksweg. De wijk Hoebenakker heeft een gevarieerd woningaanbod en ligt op 600 m1 afstand van twee basisscholen en op 700 m1 van de kerktoren, het stadscentrum van Nederweert met 4 supermarkten. Hoebenakker beschikt over een ruim projectmatig aanbod, waar veel vraag naar is, ook vanuit Weert.

Peter komt oorspronkelijk uit Ospel en Inge uit Weert. Hoebenakker in Nederweert is dan een perfecte keuze. Ze waarderen de keuzevrijheid die VOZ en Bouwbedrijf Van Heur bieden aan de kopers op hun woning op maat te creëren.

Kijk voor meer info of brochure aanvraag op www.hoebenakkernederweert.nl of bel VOZ 06-50440977 ook vindbaar op Funda: www.funda.nl/nieuwbouw/nederweert/project-48318135-hoebenakker