Het is zover, de inschrijving voor RommelRoute Leuken 2017 is gestart. De website www.rommelrouteleuken.nl is online en deelnemers kunnen zich weer aanmelden.

Dit jaar is de eerste jubileumeditie, In de Weerter wijk Leuken vindt de RommelRoute voor het 5e opeenvolgende jaar plaats. Dit jaar zal de opzet voor commerciële verkoop net iets anders zijn. Er is geen centraal braderieplein meer, maar door de wijk heen komen diverse locaties waar commerciële food en non-food verkooppunten te vinden zijn.

Tijdens de RommelRoute kunnen bewoners van Leuken 2e hands spullen vanuit huis, tuin, oprit of garage verkopen. Dus geen gesleep naar rommelmarkt of Koningsmarkt. De RommelRoute zal dit jaar plaats vinden op zondag 7 mei as. op heel Leuken (incl. Vrouwenhof) in Weert van 10:00 uur tot 16:00 uur.

Naast de rommelmarkt door de wijk heen zullen er tijdens de RommelRoute nog veel meer activiteiten worden georganiseerd. Zo hebben verenigingen de mogelijkheid om zich te presenteren om zo bijvoorbeeld nieuwe leden te werven. Ook zal er op diverse locaties in de wijk ruimte zijn voor commerciële verkoop van eten &drinken, zodat bezoekers tijdens hun bezoek ook kunnen genieten van een hapje en een drankje.

Voor meer informatie of inschrijving kijk op de website www.rommelrouteleuken.nl. Je kan via deze website ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo blijf je volledig op de hoogte. Verder kun je de Facebookpagina #LeukenWeert liken en de wijkraad volgen op twitter @leukenWeert.

1 REACTIE

Comments are closed.