Abdicatie Maurice I en Milan I

112 Reageer 1 min. leestijd

Foto’s – “Ut es Vurbeej, Ut es gedaon”. De vastelaovendj-periode is weer afgelopen. Dinsdagavond vond de traditionele abdicatie van de Rogstaekersprinsen plaats.

Dinsdagavond kwam een einde aan de intense feestperiode. Het viel Stadsprins Maurice I en Stadsjeugdprins Milan I zwaar. Wekenlang trokken ze samen met de vereniging op en ontstonden er nieuwe vriendschappen. Nu moest er afscheid worden genomen. Geheel volgens traditie werd de rog in brand gestoken.

De sleutels werden ingeleverd bij Opper-Opper Rogstaeker Heijmans en de veren werden ingeleverd. Na een laatste keer dansen op de nummers van Mark en Wilhelmien, Ed Stroek en Ronald en Carien stond de ladderwagen van de brandweer klaar om de prinsen naar boven te brengen voor een laatste groet.

[nggallery id=’4803′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
Geef reactie