Auto raast door 4 voortuinen

1 reactie

Budel-Dorplein – Foto’s – De hulpdiensten zijn zaterdag rond 18.00 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de Stationsweg in Budel-Dorplein.

Een personenauto, komende uit de richting van de Sint Barbaraweg, was van de weg geraakt. De bestuurster van de auto verloor de controle over het voertuig en raasde vervolgens door twee voortuinen. Vervolgens reed ze door een heg, ramde een schakelkast naast de zonnewijzer en belandde vervolgens in een tuin aan de Stationsweg. Daar werd ze vervolgens nog via een muurtje gelanceerd waarna ze uiteindelijk in een andere voortuin tot stilstand kwam.

De brandweer werd gealarmeerd voor een mogelijke beknelling, maar de vrouw kon met een helpende hand de auto verlaten. Ze is vervolgens met de ambulance naar het ziekenhuis van Weert gebracht. Het vermoeden is dat de vrouw tijdens het rijden een ‘black-out’ heeft gekregen.

De auto is afgesleept door een berger. De politie is momenteel bezig met een onderzoek en bezoekt alle betrokken buurtgenoten om de schade te inventariseren en getuigenverklaringen op te nemen.

Bijdrage van Foto Hammie

[nggallery id=’4734′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
1 reactie