Boerenbruidspaar Brökwagters

Voor de 26e keer heeft V.V. De Brökwagters een mooie boerenbruiloft georganiseerd. Op zaterdag 11 februari 2017 werden in café Aod Bosseve onder grote belangstelling de deelnemers bekend gemaakt en vond de verloving plaats.

Halverwege de avond vertrok het bruidspaar in een stoet naar het Brökwagterspeliês waar ze in het onecht waren verbonden door Preens Jerry I. Voor het boerenbruidspaar van 2017 was de keuze gevallen op; Noortje Heerschap en Erwin van de Kruijs. Het fantastische bruidspaar werd bijgestaan door de ouders van bruid en bruidegom: Anja Vaessen en Steven Jalimsing, Suzanne Bocken en John Snijders. De getuigen waren: Inge Caelers en Paul Haex.

Nadat het bruidspaar door Vorst Robbert / Kanselier Robert waren voorzien van een boerenzakdoek met verlovingsringen werd het paar door Preens Jerry I in de onecht verbonden. De bezoekers genoten van de overheerlijke boeren lekkernijen. Ook het optreden van Moerepetazie werd zeer gewaardeerd en afgesloten met een luid applaus.

Noortje en Erwin en alle andere deelnemers, namens de Brökwagters, Dânke, Dânke, Dânke.