€ 9.673 voor Toon Hermans Huis

Budel / Weert – Foto’s – Zondagmiddag 12 februari om 13.00u was het dan eindelijk zo ver. Sporthal de Zuiderpoort in Budel was veranderd in een Spinning-Arena, waar in een 90’s-thema gestreden werd tegen kanker. Deze arena bevatte een scala aan licht- en geluidseffecten van KSL Licht & Geluid uit Hamont en de Zuiderpoort was helemaal aangekleed met boybands, discobollen, flippo’s en neon kleuren.

Deze middag namen meer dan 200 deelnemers, onder leiding van Marga, Élea, Linsey, en Christel van Fitlife, deel aan deze Marathon. Mensen kwamen uit de gehele regio met maar één doel, geld inzamelen voor het Toon Hermans Huis in Weert. Geld ophalen voor een plek waar mensen kunnen samen komen die te maken krijgen met kanker. En dat is gelukt! Er werd in totaal € 9.673,54 opgehaald.

De marathon duurde 4 uur en stond bol van live zang- en dansacts. Er waren doedelzakspelers, vuurwerk, gabbers, Sambadansers & live zangers. Ook werden er sportdemo’s gegeven door Fitlife en de kids van de dansschool UC Dance dansten er op los. Het publiek en de fietser werden zo continue geëntertaind en zelfs de prins en de prinses van de Buulder Buk lieten de trappers fanatiek meedraaien. Dankzij Cranendonckse ondernemers was er voor iedereen een goodiebag en ieder uur een loterij voor de deelnemers en het publiek! En mede dankzij de 75 vrijwilligers stond om 17.00 het pastabuffet klaar voor de harde werkers!

Omroep Brabant was zo enthousiast over het evenement dat zij er een item aan besteed hebben! Dit is dinsdag 14 februari te zien bij ‘Zinderend Zuiden’. Ook RTV Horizon was aanwezig, hun impressie filmpje is komende week te zien op www.rtvhorizon.nl. Het was een ware happening met een enorm WIJ-gevoel! Iedereen knokte samen voor 1 doel!

Namens het Toon Hermans Huis en Fitlife: Alle deelnemers, sponsors en vrijwilligers bedankt! Tot volgend jaar!

Meer informatie: www.fitlife-budel.nl/spinningmarathon en www.facebook.com/FitlifeBudel.

[nggallery id=’4743′]