Wethouders trappen ALS de wereld uit

Plaats een reactie

(Foto’s) Op 31 mei wil de Stichting ALS Weert – Cranendonck – Nederweert de Mont Ventoux opnieuw beklimmen met Geer voorin de tandem om zo samen een prestatie neer te zetten in de strijd tegen ALS. Om de benodigde financiële middelen bij elkaar te krijgen, organiseerde men vandaag een 8-uurs spinningmarathon bij Loods 37 in Weert.

Geer Petit

In 2011 kreeg Geer Petit – geboren en getogen op Boshoven-Weert en woonachtig in Maarheeze – de diagnose ALS te horen. Een vreselijke, ongeneselijke ziekte waarbij het lichaam in een snel tempo achteruit gaat. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, besloot Geer zich in te zetten voor de bestrijding van de vreselijke sluipmoordenaar die ALS is, zodat er voor toekomstige patiënten wél hoop op overleving en misschien wel genezing mogelijk is.

Wethouders trappen mee

De opening van de spinningmarathon werd verricht door wethouder Frans Kuppens van Cranendonck en de wethouders Martijn van den Heuvel en Paul Sterk van Weert. Ook zij fietsen met de teams mee om ALS de wereld uit te trappen.

Meer informatie: https://www.alsweert.nl

[nggallery id=’6211′]

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie