Maandagavond omstreeks 20.00 uur reed de politie over de N275, nabij de McDonald’s in Nederweert, richting Weert en hield een automobilist staande vanwege zijn opvallende rijgedrag, zo meldt de politie via Facebook.

Tijdens de controle koos de bestuurder plotseling het hazenpad waarna de achtervolging werd ingezet. Op de Molenakkerdreef besloot de bestuurder uit de auto te stappen en te voet verder te vluchten. De verdachte wilde zich verstoppen in een schuurtje, maar hij werd alsnog gezien door de politie.

De bestuurder werd in eerste instantie aangehouden omdat hij de verkeerswet had overtreden. Op het politiebureau bleek dat de betreffende man gesignaleerd stond omdat hij strafbare feiten had gepleegd in Brabant. Tevens had de verdachte nog een aantal bekeuringen niet betaald. De verdachte is vervolgens overgedragen aan de politie van Brabant Zuid-Oost en ingesloten. De politie doet nader onderzoek.

1 REACTIE

Comments are closed.