Archieffoto WdG

De politie heeft gisteren rond 21.45 uur een vrouw staande gehouden op de St. Jozefslaan in Weert.

Agenten namen een blaastest af bij de vrouw en vervolgens bleek dat ze teveel had gedronken. De vrouw werd meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse en daar blies ze 490 ugl. Het alcoholgehalte in je adem mag niet hoger zijn dan 220 ugl.

De vrouw mag binnenkort een betalingsverzoek van het CJIB verwachten. Ze mag een boete van 550 euro betalen, zo meldt de wijkagent van Weert-Zuid via Twitter. Eerder deze maandag gebeurde er een ongeval in Kelpen-Oler waarbij een bestuurder had gedronken (http://iwdg.nl/2mwgmRz).

7 REACTIES

  1. Het rijbewijs innemen en vervolgens ongeldig verklaren. Een x achter de naam bij het CBR en nooit geen rijbewijs meer. Kruip je dan alsnog achter het stuur dan ben je in het geheel niet verzekerd en wordt je staande gehouden dan 3 maanden onvoorwaardelijk de bak in en € 1.000, 00 boete. En de volgende keer verdubbelen.

Comments are closed.