Rijden onder invloed kost 550 euro

112 7 reacties 1 min. leestijd

De politie heeft gisteren rond 21.45 uur een vrouw staande gehouden op de St. Jozefslaan in Weert.

Agenten namen een blaastest af bij de vrouw en vervolgens bleek dat ze teveel had gedronken. De vrouw werd meegenomen naar het bureau voor een ademanalyse en daar blies ze 490 ugl. Het alcoholgehalte in je adem mag niet hoger zijn dan 220 ugl.

De vrouw mag binnenkort een betalingsverzoek van het CJIB verwachten. Ze mag een boete van 550 euro betalen, zo meldt de wijkagent van Weert-Zuid via Twitter. Eerder deze maandag gebeurde er een ongeval in Kelpen-Oler waarbij een bestuurder had gedronken (http://iwdg.nl/2mwgmRz).

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
7 reacties