Prijsmepper in voormalig V&D-pand

De Prijsmepper opent binnenkort een tijdelijke vestiging in het voormalige V&D-pand in de Muntpassage. De afgelopen maanden was er tijdelijk ‘It’s all about Christmas’ gevestigd, maar nu de feestdagen weer voorbij zijn is ook de winkel weer verdwenen.

Over de Prijsmepper

Prijsmepper is een actieoutlet met een gevarieerde assortiment dat wordt samengesteld uit restvoorraden van A.S. Watson formules Kruidvat en Trekpleister. De winkels van Prijsmepper zijn verspreid over het gehele land en worden vaak geopend op tijdelijke locaties, waaronder nu ook in Weert. Men heeft momenteel 15 vestigingen in Nederland in o.a. Almere, Groningen, Heerlen, Helmond en Arnhem.

“De artikelgroepen worden aangeboden met hoge kortingen en outletprijzen”, aldus de Prijsmepper. De variëteit aan producten kunnen wekelijks verschillen. Er is geen vast assortiment. De winkel kent de volgende categorieën: snoep, schoonmaakmiddelen, drogisterij artikelen, knutsel artikelen, home deco, keuken accessoires, bijoux sieraden, textiel, speelgoed, boeken cd/dvd, kaarsen en seizoenartikelen als Kerst, Valentijn, Pasen en Zomer.

Solliciteren via Kruidvat

Inmiddels is de komst van de Prijsmepper aangekondigd door pamfletten op de raam. De winkel zal binnenkort worden ingericht en men is nog op zoek naar personeel. De sollicitatieprocedure loopt via het Kruidvat in Weert.