Foto via: https://www.facebook.com/SaelmansBedrijfsmakelaardij/

Na jaren van leegstand staat er weer een mooie toekomst in het verschiet voor het voormalig UWV-pand op de hoek Emmasingel / Maaspoort. Het pand stond sinds 1 april 2012 leeg.

Woensdag 8 februari j.l. werd het pand verkocht, zo meldt Saelmans Bedrijfsmakelaardij vandaag. De plannen zijn om de huidige leegstaande kantoorruimten te transformeren naar woonstudio’s zodat betaalbaar wonen, mogelijk ook voor jongeren en alleenstaanden in de binnenstad gerealiseerd kan worden.

Dolf Geleijns, directeur Saelmans Bedrijfsmakelaardij, geeft aan trots te zijn op deze transactie die is gerealiseerd in opdracht van de eigenaren. Het pand stond in collegiale verkoop met makelaarskantoor Witte & Verheul.

5 REACTIES

  1. Wie waren die eigenaren dan wel ?????
    Konden die eigenaren niet zelf bedenken, wat de nieuwe eigenaren wel kunnen ??
    Wie vertelt mij, belastingbetaler, de waarheid?

  2. Geen idee hoeveel “woonstudios” daar gaan komen, maar het merendeel van de toekomstige bewoners zal toch een voertuig hebben. Als dat alleen fietsen zijn, lijkt het parkeerprobleem klein, maar tegenwoordig kan een (jongere) alleenstaande zich al gauw een snor-/bromfiets, brommobiel of zelfs een (kleine) auto permitteren.

  3. Het lelijkste pand van Weert is verkocht. Hoop dat het een beetje mooi uit gaat zien. Trespa of Rockpanel doet een hoop. Valt mij wel op dat de makelaar niet speciaal is teruggekomen met het vliegtuig van zijn vakantieadres. Alaaf

Comments are closed.