Jeugdboerenbruidspaar Boshoven

Vastelaovendj Reageer 3 min. leestijd

In een knotsgezellig druk Brökwagterspelieës werd op vrijdag 10 februari weer het traditionele jeugdboerenbal gehouden, met als hoogtepunt het bekend maken van het jeugdboerenbruidspaar en de getuigen. Dit jaar was die eer weggelegd voor Gijs Knapen en Tessa van Leuken. Gijs zit in groep 8 van de Odaschool en Tessa in groep 8 van de Uitkijktoren.

Gijs is de zoon van Pascal en Monique Knapen en samen met zus Maud wonen ze aan de Herenhuisstraat 17. In zijn vrije tijd, speelt hij graag een potje voetbal bij FC Oda, maar hij mag ook graag quad rijden of karten. Zijn bruid Tessa van Leuken is een dochter van Jeffrey van Leuken en Natascha Heuvelmans en een zusje van Malissa. Tessa woont op de Haegenbroek 15 en is in de weekenden veel te vinden bij haar papa in Budel. Tessa is een waar turntalent en turnt dan ook bij de turnselectie waar ze al verschillende medailles in de wacht heeft gesleept.

Ook dit jaar had zowel de bruid als de bruidegom een getuige. Dit waren Rik van der Donk en Pleun van Donschot. Rik woont aan de Veldbloemstraat 64. Hij is een zoon van Jean Paul en Annemie van der Donk en heeft twee broers, Tom en Bas. Rik zit in groep 8 van de Odaschool en houdt van Hockeyen, tekenen en gamen. Pleun woont met haar broer Nick, haar zus Isa en haar ouders Jos en Mariëlle aan de Hulsterdijk 8. Pleun zit in groep 8 van de Odaschool. Ze voetbalt in het meidenteam van FC Oda.

Nadat het gezelschap bekend was gemaakt, werd het bruidspaar, met toestemming van de getuigen, door Jeugdprins Jeroen II in de onecht verbonden. Na de receptie is er nog enkele uurtjes flink gehost en gefeest. Het geweldige optreden van Ed en Frans deed nog een schepje bovenop de feeststemming bij het knotsgezellige jeugdboerenbal van de Brökwagters. Ook dit jaar is het boeket en de corsages beschikbaar gesteld door Bart Bloemwerken en de krentemik door Bakkerij Vries.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef reactie