Streetball en Straatvoetbaltoernooi

Plaats een reactie

Begin maart organiseert stichting Let’s Move 3×3 Streetball en het KNVB Straatvoetbaltoernooi Weert. Alle kinderen die geboren zijn in 2005 tot en met 2008 kunnen gratis meedoen aan dit evenement waarbij teams met elkaar de strijd aan gaan in deze twee straatsporten. Lid zijn van een basketbal- of voetbalclub is hiervoor niet verplicht. Kinderen mogen de teams zelf samenstellen. Net als in het verleden zal Let’s Move weer 5 voorrondes organiseren op verschillende speelveldjes in Weert.

Op woensdag 14 maart mag de wijk Moesel het spits afbijten. Waarna op 21 maart Boshoven aan de beurt is, gevolgd door Keent op 4 april. De voorrondes op 11 april in het Molenakkerpark en 18 april in Leuken zijn de laatste twee kansen op een ticket in de Stadsfinale. Naast de twee teamsporten zal ook de Rabo Urban Sport Tour aanwezig zijn tijdens alle voorrondes. Dus ook aan activiteiten voor toeschouwers en in de wedstrijdpauzes is gedacht! De precieze speellocaties zijn terug te vinden op de site van Let’s Move.

Alle voorrondes zijn op woensdagmiddag van 13.30 tot maximaal 17.00 uur, afhankelijk van het aantal deelnemers. Inschrijven kan alleen op de dag zelf, dit kan door het formulier achterop de flyer in te vullen en vóór 13.30 uur ter plekke in te leveren bij de organisatie. De flyer wordt op alle basisscholen in Weert uitgedeeld. Naast dat er gespeeld wordt in twee leeftijdscategorieën (JO11 & JO13-pupillen) heeft Let’s Move de doelstelling om dit jaar ook een volledig meisjestoernooi op te zetten. Meisjesteams zijn dus meer dan welkom!

De winnaars van de voorrondes stromen door naar de Stadsfinale! De finale van het KNVB Straatvoetbal zal plaatsvinden op de Nieuwe Markt tijdens de Dag van Sport & Bewegen op zondag 29 april. De finale 3×3 Streetball zal gelijktijdig zijn met de Streetball Masters Weert op zondag 24 juni.

Wil je deelnemen of ben je op zoek naar meer informatie, kijk op www.letsmoveweert.com of op de facebookpagina van Let’s Move! Voor vragen kun je contact op nemen via email: [email protected]. Like Let’s Move ook op Facebook om op de hoogte te blijven van al onze evenementen in en rondom Weert.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie