Beroepenfeest Weert on Stage

Je bent 13 / 14 jaar als je op het VMBO al moet kiezen welke richting je op wilt. Dat is knap lastig en daar wil ‘Weert on Stage’ deze doelgroep graag bij helpen.

Weert On Stage is een project voor VMBO leerlingen van de scholen BRAVO! College Cranendonck, Philips van Horne SG, Het Kwadrant en het Citaverde College locatie MAVO in ’t Groen Nederweert. Met op 11 april een Beroepenfeest. Met de nadruk op FEEST, want het mag een feest zijn om na te denken over je toekomst. De organisatie wil de leerlingen graag meegeven dat ze mogen dromen over wat ze willen worden. Weert On Stage is nog op zoek naar allerlei fantastische beroepen, met name in de sectoren zorg & welzijn en groen & natuur.

Ga jij elke dag fluitend naar je werk en heb jij een droomberoep in één van deze sectoren? Dan zijn ze op zoek naar jou om in gesprek te gaan met onze VMBO leerlingen. De technieksector is ruim vertegenwoordigd. Deze deelnemers zeggen dat de jeugd de toekomst is en dat ze leerlingen graag en zo vroeg mogelijk warm maken voor een baan in de techniek.

Wil je ook deelnemen of wil je meer informatie? Kijk dan op www.weertonstage.nl.