Bijdrage Samen-doen fonds Moesel

Plaats een reactie

Heb je een goed initiatief voor de wijk Moesel? Wordt dat samen met anderen uitgevoerd? Mis je nog een financiële bijdrage? Neem dan contact op met het Samen-doen fonds Moesel.

Het Samen-doen fonds Moesel levert een bijdrage aan activiteiten in de wijk Moesel, die de onderlinge band en leefbaarheid tussen bewoners in de wijk, buurt of straat bevorderen. Deze activiteiten kunnen door organisaties uit Moesel of verenigingen uit andere wijken, maar werkend voor Moesel, georganiseerd worden. Ook bewoners en bewonersgroepen uit de wijk Moesel kunnen aanvragen indienen. Het fonds zal nooit een totale activiteit financieren, maar levert hier een bijdrage aan.

Afgelopen jaar ontvingen diverse initiatieven een bijdrage uit het fonds: Buurtvereniging Schoakekoelekopkes voor hun fietstocht, de Vêrkusköp voor de organisatie van de Familie-optocht en de Bonte avond, bewoners van de Ernst Casimirstraat voor hun buurtbarbecue en bewoners van het Moeselplein voor hun fietstocht en barbecue.

Aanvraagformulieren kunnen gedownload worden vanaf de website van Punt Welzijn: www.puntwelzijn.nl (onder het kopje: Overige activiteiten). Aanvragen dienen vóór 1 mei 2017 gestuurd te worden naar Punt Welzijn, t.a.v. M. Crolla, Postbus 112, 6000 AC Weert of [email protected], tel. 0495 – 697900. Ingezonden aanvragen ontvangen vóór 15 juni 2017 een antwoord.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je onze nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
Geef jouw reactie