Lentewandeling op 19 maart

Uitgaan 2 reacties 1 min. leestijd

Geoefende wandelaars en enthousiaste beginners kunnen naar hartenlust hun wandelschoenen over Limburgse paden laten lopen tijdens Bob’s Adventure Store Lentewandeling op zondag 19 maart a.s.

Je kan vanaf 08.00 uur starten en kiezen uit afstanden van 30, 20, 15, 10 of 7 km. Ook leuk om te doen voor het hele gezin. De routes lopen voornamelijk over onverharde en rustige, verharde wegen door het prachtige, grensoverschrijdende natuurgebied Kempen-Broek. Start is bij Café-Zaal Kimpe Veld in Tungelroy-Weert.

De organisatie is in handen van Atletiekvereniging Weert. De wandeling is geschikt voor Nordic Walking. GPS-bezitters kunnen bij de start de route op hun navigatieapparaat inladen. Je kan starten vanaf 08.00 uur bij café-zaal Kimpe Veld 06 243 955 04 en het secretariaat is open tot 17.00 uur.

Onderweg kun je lekker even bijkomen bij de centrale verzorgingspost. Hier kun je tegen een vriendelijk prijsje een hapje en een drankje nuttigen. Voor meer informatie ga naar www.avweert.nl, mail [email protected] of bel 06 243 955 04.

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

🍕 Pizza met 30% korting? Klik hier voor de kortingscode.

Deel dit bericht
2 reacties