Weerter uitslagenavond

Politiek Uitgelicht 13 reacties 1 min. leestijd

Op 15 maart zijn de verkiezingen voor de Tweede Kamer. Na een lange campagne is het woord aan jou, de burger, om te bepalen hoeveel zetels elke partij gaat krijgen. Welke partijen komen in de Tweede Kamer? Wie wordt de grootste? Deze vragen staan ’s avonds centraal als de uitslagen van de verschillende stembureaus langzaam binnendruppelen.

De Weerter politieke partijen nodigen jou uit om samen de uitslagenavond te komen volgen. Op groot scherm wordt de uitzending van de NOS uitgezonden. Onder het genot van een drankje zullen ze vanaf 20:30 in De Soos (Markt 9, Weert) samen de uitslagen gaan volgen.

Toegang is gratis, drank is op eigen rekening.

Informatie: https://www.facebook.com/events/1369581616426038/

🔔 Heb je feedback of een nieuwstip? Vul het contactformulier in.

📰 Ontvang je de gratis nieuwsbrief al? Schrijf je gratis in.

Deel dit bericht
13 reacties